Werkwijze
Wanneer de afspraak gemaakt is voor een intake, stuur ik je een intakeformulier en hulpverleningsovereenkomst toe. In een intakegesprek (1,5 uur) wordt de hulpvraag verder onderzocht. Ik vind het belangrijk dat er een basis van wederzijds vertrouwen aanwezig is gedurende het contact. Het eerste halfuur van het intakegesprek wordt daarom niet berekend. Ieder vervolggesprek duurt max 1 uur. Het is mogelijk een dubbelgesprek te plannen. Na iedere 5 vervolggesprekken wordt het proces geëvalueerd.
Ik houd mij aan de privacy regelgeving. Dit betekent o.a. dat er professioneel en integer omgegaan wordt met de privacy en dat er geen informatie aan derden verstrekt wordt, zonder medeweten van de cliënt.
Indien nodig is gesprek op jouw locatie mogelijk, ik reken als reiskostenvergoeding € 0,37/km incl. reistijd.
E-mail contact en telefonisch consult worden naar rato berekend.
Tarief en vergoeding
Het uurtarief is € 85,00. Ik ben vrijgesteld van BTW. Op basis van mijn registratie bij de beroepsvereniging NVPA kun je een vergoeding van jouw zorgverzekering ontvangen, afhankelijk van het pakket en de polisvoorwaarden. Voor de zorgverzekering De Christelijke zorgverzekeraar is het Christelijk Keurmerk van belang. Zie ook Ik zoek christelijke hulp.
Voor een vergoeding zijn onderstaande codes van belang:
KvK 62406094
Facturen worden per mail verzonden en dienen binnen 7 dagen betaald te worden
Bij in gebreken blijven kunnen helaas geen volgende diensten verleend worden.
Annuleren afspraak: Meld je dit tijdig, dan is het geen probleem. Van belang is dat je dit via de mail doet. Wanneer een afspraak minder dan 48 uur van te voren afgezegd wordt, ben ik genoodzaakt het uurtarief alsnog te berekenen.
Klacht en tuchtregeling
Per 1 januari 2017 vallen alle zorgverleners onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Dat houdt o.a. in dat ik als zorgverlener aangesloten moet zijn bij een erkende Geschillencommissie. Ik ben hiervoor via de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken in den Haag (GC).
Ben je niet tevreden over de hulpverlening, dan ga ik daar graag met jou over in gesprek. Wanneer je feedback op mijn hulpverlening wilt geven is dat een dienst aan de kwaliteit.
Voor het geval we er samen niet uitkomen kun je gebruik maken van de procedure die de Stichting GC opgesteld heeft.
Zie hiervoorhttps://www.degeschillencommissiezorg.nl/over-ons/zorgcommissies/complementaire-gezondheidszorg